Het verblijf

Het verblijf

Bed en Breakfast Lingezegen ligt midden in Park Lingezegen, een groene long tussen Arnhem en Nijmegen.

Op 150 meter afstand ligt een kersenboomgaard met verkoop van heerlijke kersen aan de weg. Binnen 800 meter ligt het Kapel op “de Heuvel, Pocketpark de Poel, oorlogsmonument  en Park Bredelaar.

Park Lingezegen is een groot nieuw landschapspark. Het bestaat uit 5 deelgebieden, met elk zijn eigen charme en verhaal. Er is voor elk wat wils. Er zijn volop mogelijkheden voor recreatie zoals fietsen, wandelen, skeeleren, golfen, vissen en zwemmen. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor zowel een aangename korte wandeling in de buurt als een langere tocht door Park Lingezegen.

Wat is er in de buurt?

Op cultuur-historisch gebied zijn in de nabije omgeving o.a. kasteel de Doornenburg en fort Pannerden interessant om te bezichtigen. Middeleeuwse sfeer kunt u proeven in kasteel Doornenburg, bekend van de tv-serie Floris. Het kasteel is te bereiken via een prachtig fietspad langs de Linge.

In de steden Arnhem en Nijmegen zijn diverse musea die u kennis laten maken met de rijke historie en de hedendaagse cultuur. Ook gastronomisch komt u volledig aan uw trekken in één van de vele restaurants.

Arnhem is als stad bekend vanwege 'De slag om Arnhem'. Het Airborne Museum in Oosterbeek is maar een voorbeeld van de vele musea die in en om deze stad te vinden zijn. Zo zijn onder meer het Museum voor Moderne Kunst, Landgoed Bronbeek en het Kröller-Müller Museum op Nationaal Park de Hoge Veluwe zeker een bezoek waard.

Rond Nijmegen liggen, in een fascinerend en bosrijk heuvellandschap, mooie dorpen verscholen. De oudste stad van Nederland koestert haar geschiedenis in historische gebouwen, parken en musea zoals Museum Het Valkhof.

De_Plak_13_6_2020.JPG
Parden_in_de_wei_8_4_19_met_kersen_bloesem_4_.JPG
A_Tosca_en_Cinderella_23_8_20_3_.JPG
Gastenkamer._bed_met_schermerlampen.JPG
juni_2022_7_.JPG
kamer_met_glazen_deur_16_4_21_9_.JPG
Auping_bed_met_schermerlampen_1.JPG
juni_2022_8_.JPG
251128387.jpg
251128400.jpg
Benb_trap_1_.JPG
Ontbijt_op_deel_okt_2021_2_.JPG
gras_naar_de_paarden_ipv_paarden_in_de_wei_a.JPG
weide_13_3_2017_3_.JPG
250682218.jpg
BebB28_6_5_.JPG
De_Plak_zijaanzicht_2_.JPG