Op een markante boerderij uit 1780 in Park Lingezegen

In het buitengebied in de Betuwe verblijft u op een opvallende boerderij die gebouwd is in 1780. Alle vertrekken zijn op originele wijze ingericht met een knipoog naar de art deco kunst stijl. De gastenkamer ligt op de eerste verdieping in de voormalige hooizolder en heeft een eigen trapopgang.  Daar bevindt zich tegenwoordig een sfeervolle kamer die een landelijk sfeer weergeeft. Het hooiluik kan je nog zien in de hoek van de kamer. 

U slaapt op een verstelbaar Auping bed met een latex matras. Op uw kamer staan art deco meubels en er hangen diverse kunstwerken aan de wand. Tevens is er Aborginal kunst uit AustraliĆ« te bewonderen. U beschikt over een koffie-/ theefaciliteit, televisie en een koelkast.

De badkamer is voorzien van een luxe douche cabine, een wastafel en een toilet. In uw badkamer zijn aanwezig shampoo, doucheschuim en handdoeken. 

Het ontbijt wordt beneden op het deel geserveerd dat ingericht is met Italiaanse design stoelen en art deco meubels.  Uw kamer is vlak bij de paardenstal, weides en de rijbaan. U kunt buiten heerlijk van de paarden genieten en de gezonde Betuwse buitenlucht.

Fietsen kunt u huren bij de buren.

Bij B en B Lingezegen komen kleinschaligheid, gastvrijheid en dierenliefde samen!!


Reserveren